Een succesvol horeca concept gaat verder dan esthetiek
Stoelen die voor geen meter zitten, elkaar niet kunnen verstaan omdat de akoestiek ruk is, ik kom het nog te vaak tegen. In de horeca wordt er nog vaak sterk op ๐ฒ๐๐๐ต๐ฒ๐๐ถ๐ฒ๐ธ gericht. En ๐ ๐จ๐ฆ๐ต ๐ช๐ต: een sterke visuele eerste indruk is รณรณk heel belangrijk. Want in een wereld waarin we eindeloos scrollen en binnen milliseconden bepalen of een beeld of video onze schaarse aandacht verdient, heb je een knaller van een beeld nodig.
Toch ben ik minstens zo nieuwsgierig naar hoe de ruimtes worden ๐ฆ๐ณ๐ท๐ข๐ณ๐ฆ๐ฏ. En daarom vraag ik altijd na (of zoek ik op) hoe de ruimtes die ik heb ontworpen, in de praktijk bevallen. Nu ๐ฆ๐ข๐ ๐ ๐๐ถ๐๐๐ฟ๐ผ ๐ฎ ๐ฉ๐ถ๐ป al meer dan een jaar open is, en er in die tijd prachtige reviews zijn achtergelaten, doet het me echt goed om te lezen hoeveel mensen enthousiast zijn! Over het eten, want Sascha is niet alleen een geweldige sommelier โ hij zet ook nog eens fantastische gerechten op tafel, maar gasten zijn ook erg te spreken over het ๐ถ๐ป๐๐ฒ๐ฟ๐ถ๐ฒ๐๐ฟ!
Ik schrijf dit niet om mezelf veren in mโn reet te steken ๐ฆ (๐ฐ๐ฌ๐ฆ ๐ฆ๐ฆ๐ฏ ๐ฃ๐ฆ๐ฆ๐ต๐ซ๐ฆ ๐ฅ๐ข๐ฏ ๐)
Maar wel om iets mee te geven aan ๐๐๐๐๐๐๐๐๐
๐๐๐๐๐๐๐๐ die op zoek zijn naar iemand voor de indeling en inrichting van hun zaak:
๐๐ผ ๐๐๐๐ ๐ฃ๐๐๐ฉ ๐๐ก๐ก๐๐๐ฃ ๐ฃ๐๐๐ง ๐๐๐ฉ ๐ข๐ค๐ค๐๐ ๐ฅ๐ก๐๐๐ฉ๐๐. Kijk ook naar de ervaringen van de mensen die dagelijks in die ruimte werken en verblijven!
Akoestiek, routing, functionaliteit, indeling, verlichting en sfeer > dat lees je niet af aan een goed gefotografeerd interieur.
Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Ga vooral eens langs bij SOMM Bistro ร Vin! En als je er bent geweest, laat het me weten - ik hoor graag hoe jij de ruimte hebt ervaren ๐

